Varför Kjeller?

20 års erfarenhet av profilreklam

Fel i tryck eller vid val av produkt är minst sagt kostsamt att rätta till i efterhand. Med andra ord är det välinvesterade pengar att välja en profilpartner som har lång erfarenhet och som kan se till att det blir rätt från början.


Profilprodukter av hög kvalitet!

Profilprodukter handlar om mer än pris. Profilreklam handlar om att sätta kvalitet i fokus eftersom en profilprodukt av hög kvalitet håller längre. Slår du ut kostnaden över tid blir det inte så dyrt och viktigast av allt, en produkt av hög kvalitet förstärker intrycket av ditt varumärke. På Kjeller siktar vi på att få fram pennor, block, muggar och jackor som används och som blir kundens favorit!


Rätt produkt

Det finns många produkter att välja bland. Att välja rätt produkt bland alla tusentals alternativ kräver en partner med erfarenhet. Vi guidar gärna dig i ditt val och ställer frågor som; Hur mycket kommer produkten att användas och hur länge tänker du att den ska hålla? Finns det några specifika skyddskrav? Bör produkten följa en miljöpolicy eller certifiering? Och inte minst; Vad är syftet med satsningen? Vad vill du uppnå? Det är några av de frågor vi hjälper dig att reda ut!


Lagerhållning, distribution och intern webbshop

För att göra det enkelt för dig att sprida dina produkter till kunder och medarbetare kan vi erbjuda oss att lagerhålla dina produkter samt erbjuda en intern webbshop för dina produkter. Det gör det enkelt för dina medarbetare att beställa vid behov. Vi samarbetar med DHL och kan även i vissa fall leverera produkterna personligen inom stockholmsområdet. Vi har alltid goda marginaler och arbetar för att du ska få dina produkter i tid.


Profilkläder, Arbetskläder, Textilier, Profilprodukter, Giveaways & Trycksaker

Vi erbjuder det mesta inom profilreklam och kan ta fram allt från visitkort och kläder till unika profillösningar som passar just ditt företag. Med vår hjälp kan du skapa en enhetlig profilering av ditt företag.


Flexibel profilpartner!

Kjeller är en flexibel profilpartner som skräddarsyr uppdraget efter behov och vi är vana vid att jobba tillsammans med andra byråer eller ditt företags marknadsavdelning. Märkning av profilprodukter skiljer sig stort från webbdesign och papperstryck vilket gör att vi helst är med i processen redan från början.


Vill du undersöka möjligheterna att ha Kjeller som profilpartner?

Varmt välkommen att boka ett möte där vi kan bolla idéer tillsammans! Vi kommer gärna till dig oavsett vart du sitter i världen eller så kan vi träffas på vårt showroom på Slöjdvägen 14B. Hos oss finner du ett urval av de produkter vi jobbar med och vi hoppas att det kan ge dig lite uppslag. Vi jobbar med både större och mindre företag!

Kontakta Mikael eller fyll i en intresseanmälan så återkommer vi inom kort!

Mikael Kjeller

Projektledare
Telefon: +46 707-58 30 10
E-post: mikael@kjeller.se

Kontaktformulär

Skicka

Slöjdvägen 14B, 141 71 Segeltorp, Sweden | Telefon: +46 8-721 97 08 | E-post: info@kjeller.se
Copyright © Kjeller & Co AB | Hemsida av HBCreative PromotionBesök oss på Ariba